A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #
  • teksteshqip.com
  • Dërgoni Një album


Ju lutemi të sigurohuni që informacionet që po dërgoni të jenë të sakta.
Albumi duhet të jetë i publikuar ndryshe nuk do të pranohet nga moderatorët tane.
Këngët e albumit që nuk janë në teksteshqip, na i shkruani tek "Shenimet" me numrat perkatës në album.

Faleminderit për kohën tuaj.

Titulli *:


Viti i publikimit: Studio e prodhimit:

Numrat duhen vendosur vetëm në këngët që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë Vendosni numrin që mban secila këngë në album. Numrat duhen vendosur vetëm në këngët që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë (Të tjerat lërini bosh)
  2 Here Mos Mendo
  Ai
  Ani Ani
  Bejbi/baby
  Buze Valmorit
  Buzeqeshja Faj
  Chill
  Da Da Da Dashnia
  Daje Apo Dashuri
  Do Te Lutem Qe Te Kthehesh
  Eja
  Eja Me Degjo
  Eja Zemra Ime
  Enderroj Per Ty
  Garipe Jam
  Harrova
  Headshoot
  Hosana
  Idjot
  Je In
  Ketu Mbaron
  Ki Me Ngec
  Lamtumire
  Loje Apo Dashuri
  Luksi
  Me Jep Nje Mundesi
  Me Thuaj
  Merre
  Metropol
  Mjaft
  Ne Do Të Dish
  Ngadale
  Nizma
  Nuk Me Duhesh
  Papi
  Po Te Pres
  Qiko
  S'jam Telefon
  Sekreti I Zemres
  Sexy
  Shko
  Shkojme Ne Party
  Sushi
  Tani E Di
  Të Kam Xhan
  Të Te Tregoj
  Te Kam Kur Te Du
  Te Lutem Eja
  Ti Ke Ikur Shume Larg Meje
  Ti Me Shikon E Nuk Me Flet
  Ti S'dite
  Tranquila
  Vetem Per Ty
  Wie Vodka
  X
  Zemer E Braktisur

Shënime:
Ju lutemi të na tregoni ku keni arritur të gjeni informacion për këtë album.

(Mund të lihet bosh)teksteshqip.com © 2007 - 2019