Më mbaj mend (për 1 muaj)

Hyrja është kryer me sukses!

Dërgo Një album nga Eduart Jubani


Ju lutemi të sigurohuni që informacionet që po dërgoni të jenë të sakta. Albumi duhet të jetë i publikuar, ndryshe nuk do të pranohet nga moderatorët tanë. Këngët e albumit që nuk janë në teksteshqip, na i shkruani tek "Shenimet" me numrat perkatës në album. Faleminderit për kohën tuaj.

Titulli *:


Viti i publikimit:
Studio/Produksioni:


Vendosni numrin që mban secila këngë në album në katrorin anash titullit. Numrat duhen vendosur vetëm në titujt që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë (Të tjerat lërini bosh)
 •   Adresa E Re
 •   Çel Kjo Toke Si Trendafil
 •   C'më Trazoi Jetën Një Grua
 •   Cpo Dermit Liqeni
 •   Ditët Tona Bardhësi
 •   Djemte Tane Shkojne Ushtare
 •   Drini Ne Legjend Te Re
 •   Kaçurelat
 •   Kajrafilat Qe Ka Shkodra (Kolazh)
 •   Kolazhi Rus
 •   Kthjetesu Lumturi
 •   Lart Ne Dige
 •   Mbete Gjithe Diten Hilùjeve ( Kolazh)
 •   Me Buzeqesh Nje Vajze
 •   Me Ka Shku Menja Me Fejue
 •   Metelikun Ta Kam Fale
 •   Mora Kitaren Shoke...
 •   N'ato Fusha Plot Me Grure
 •   Ne Te Dy
 •   Nena E Deshmorit
 •   O Moj Ti Me Syte E Zi
 •   Palma
 •   Për Ty
 •   Potpuri Shkodrane 2018
 •   Potpuri Shkodrane 2019
 •   Qiell Dhe Det
 •   Serenates(Kolazh)
 •   Shiu I Veres
 •   Udhe Dhe Vite
 •   Udheve Te Galerive
 •   Vajza Dhe Shën Maria
 •   Vajza E Uzines Se Re
 •   Vëllai I Vogël O Partizan
 •   Vëllezërit
 •   Vella I Vogel O Partizan

Shënime:
Ju lutemi të na tregoni ku keni arritur të gjeni informacion për këtë album.