Më mbaj mend (për 1 muaj)

Hyrja është kryer me sukses!

Dërgo Një album nga Fred Delaj


Ju lutemi të sigurohuni që informacionet që po dërgoni të jenë të sakta. Albumi duhet të jetë i publikuar, ndryshe nuk do të pranohet nga moderatorët tanë. Këngët e albumit që nuk janë në teksteshqip, na i shkruani tek "Shenimet" me numrat perkatës në album. Faleminderit për kohën tuaj.

Titulli *:


Viti i publikimit:
Studio/Produksioni:


Vendosni numrin që mban secila këngë në album në katrorin anash titullit. Numrat duhen vendosur vetëm në titujt që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë (Të tjerat lërini bosh)
 •   Djep Futbollit Bajza Jone
 •   Hajde Sonte
 •   Kolazh
 •   Malli I Malesise
 •   Moj E Vogel
 •   Nje Nate Ne Diskotek
 •   Nuk E Mban Shpirtin Paraja
 •   O Shpirt Sa Te Dua
 •   Oj Familja Ime
 •   Po Martohet Malesori
 •   Shej Ne Faqe Kam Me T'lan
 •   Te Deshta Moj Shkodrane
 •   Ti Je Vajza Qe Un Dua
 •   Vrave Zemren

Shënime:
Ju lutemi të na tregoni ku keni arritur të gjeni informacion për këtë album.