Më mbaj mend (për 1 muaj)

Hyrja është kryer me sukses!

Dërgo Një album nga Vesa Luma


Ju lutemi të sigurohuni që informacionet që po dërgoni të jenë të sakta. Albumi duhet të jetë i publikuar, ndryshe nuk do të pranohet nga moderatorët tanë. Këngët e albumit që nuk janë në teksteshqip, na i shkruani tek "Shenimet" me numrat perkatës në album. Faleminderit për kohën tuaj.

Titulli *:


Viti i publikimit:
Studio/Produksioni:


Vendosni numrin që mban secila këngë në album në katrorin anash titullit. Numrat duhen vendosur vetëm në titujt që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë (Të tjerat lërini bosh)
 •   24 Orë
 •   Aj Aj (remix)
 •   Amanet
 •   Babai
 •   Beibe
 •   Bija E Dikujt
 •   Boom
 •   Edhe Nje Fundvit
 •   Edhe Per Mu Do Te Ket Nje Zemer
 •   Eja
 •   Ex Relax
 •   Flakaresha
 •   Gabuam Te Dy
 •   I Ndaluar
 •   Ik Kur Te Le Un
 •   Jemi Dhe S'jemi
 •   Luaj
 •   Me Shume
 •   Morra Rrugen
 •   Nje Nate Per Mua
 •   Nuk Do Flejme
 •   Nuk Mundem
 •   Power
 •   Prishtina
 •   S'jam Perfekt
 •   Sa Mall
 •   Sdi Se Perse
 •   Superstitious
 •   T'kan Fol Keq Per Mu
 •   Te Kam Dashur Shume
 •   Ti Po Don
 •   Ti Zemra Ime
 •   Vetem
 •   Xhamadani Vija Vija
 •   Youtube

Shënime:
Ju lutemi të na tregoni ku keni arritur të gjeni informacion për këtë album.