Add Lyrics
  Add Poems
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #
  • teksteshqip.com
  • Dërgoni Një album


Ju lutemi të sigurohuni që informacionet që po dërgoni të jenë të sakta.
Albumi duhet të jetë i publikuar ndryshe nuk do të pranohet nga moderatorët tane.
Këngët e albumit që nuk janë në teksteshqip, na i shkruani tek "Shenimet" me numrat perkatës në album.

Faleminderit për kohën tuaj.

Titulli *:


Viti i publikimit: Studio e prodhimit:

Numrat duhen vendosur vetëm në këngët që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë Vendosni numrin që mban secila këngë në album. Numrat duhen vendosur vetëm në këngët që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë (Të tjerat lërini bosh)
  A Do Rap, Qe Na Rap
  Auu Say
  Burgi O Per Burra
  Diss Sela A.k.a Boszman
  Disslike
  E Kom Harru
  Fatkeqsi
  Fmiaq
  Ja Pafshit Hajrin (diss Per Dissa)
  Jena T`dallushem
  Kpucpergjigje (diss)
  Kreejt E Dijn
  Kungj Per Kungja
  Kur Vi
  Oj Borë E Bardh
  Pa Ty
  Pse Po Rren?
  Qa S`kena Bo G
  R.i.p. Donna
  Raputacion
  Rap`eraa
  Record
  Rrap Tap
  Sjem Lazëm
  So Problem
  Tingujt E Jetës
  Veprat Ilegale

Shënime:
Ju lutemi të na tregoni ku keni arritur të gjeni informacion për këtë album.

(Mund të lihet bosh)teksteshqip.com © 2007 - 2019