Më mbaj mend (për 1 muaj)

Hyrja është kryer me sukses!


CORONAVIRUS NË SHQIPËRI DHE KOSOVË

Dërgo Një album nga Lil G


Ju lutemi të sigurohuni që informacionet që po dërgoni të jenë të sakta. Albumi duhet të jetë i publikuar, ndryshe nuk do të pranohet nga moderatorët tanë. Këngët e albumit që nuk janë në teksteshqip, na i shkruani tek "Shenimet" me numrat perkatës në album. Faleminderit për kohën tuaj.

Titulli *:


Viti i publikimit:
Studio/Produksioni:


Vendosni numrin që mban secila këngë në album në katrorin anash titullit. Numrat duhen vendosur vetëm në titujt që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë (Të tjerat lërini bosh)
 •   1 Arsye
 •   Alcatraz
 •   Bilet Për Rap Ska
 •   Ca Po Don
 •   Dance With Me
 •   E Di
 •   Ey Vllah (R.I.P Gzim Uka)
 •   Fenomen
 •   Flak Merr Veni
 •   From The Hood
 •   Jump Jump
 •   Me Beso
 •   Me Gusta Marijuana
 •   Nese Ndalet Bota
 •   Nuk Mjafton
 •   Pa Ty
 •   Peng Në Zemër
 •   Po T'ndjeej
 •   Steel Heart
 •   Where Are You Now

Shënime:
Ju lutemi të na tregoni ku keni arritur të gjeni informacion për këtë album.