Dërgo Një Tekst
  Dërgo Një Poezi
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #
  • teksteshqip.com
  • Dërgoni Një album


Ju lutemi të sigurohuni që informacionet që po dërgoni të jenë të sakta.
Albumi duhet të jetë i publikuar ndryshe nuk do të pranohet nga moderatorët tane.
Këngët e albumit që nuk janë në teksteshqip, na i shkruani tek "Shenimet" me numrat perkatës në album.

Faleminderit për kohën tuaj.

Titulli *:


Viti i publikimit: Studio e prodhimit:

Numrat duhen vendosur vetëm në këngët që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë Vendosni numrin që mban secila këngë në album. Numrat duhen vendosur vetëm në këngët që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë (Të tjerat lërini bosh)
  Amanet Bije
  Balade
  Bij Çobanësh
  Cili Eshte Sekreti
  Dasma Jone Si Ne Perralle
  Dil Te Porta
  Halla Me Huqe
  Iso Labe Dhe Çiftelia
  Kënga Popullore
  Kenge Per Dervish Amet Molla
  Kolazh Jugu
  Ku Je Rritur Valle
  Kurvelesh Zemera Ime
  Malli I Nënave
  Marika Moj
  Më Zu Vapa
  Mira Vajzë Xhani
  Mos Harro Polifonine
  Nenat
  Nina Nana (Ninulla)
  Nuse Moj Tu Befte Nena
  O Bilbili Malit
  O Bobo C'qenka Sevdaja
  Sec Mi Zbrisje Shkallet
  Tavolina Shtruar O Sa Ka Lezet
  Te Desha
  Te Jesh Nje Nate
  Te Prita Te Porta
  Tepelena Tepelena

Shënime:
Ju lutemi të na tregoni ku keni arritur të gjeni informacion për këtë album.

(Mund të lihet bosh)teksteshqip.com © 2007 - 2019