Add Lyrics
  Add Poems
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #
  • teksteshqip.com
  • Dërgoni Një album


Ju lutemi të sigurohuni që informacionet që po dërgoni të jenë të sakta.
Albumi duhet të jetë i publikuar ndryshe nuk do të pranohet nga moderatorët tane.
Këngët e albumit që nuk janë në teksteshqip, na i shkruani tek "Shenimet" me numrat perkatës në album.

Faleminderit për kohën tuaj.

Titulli *:


Viti i publikimit: Studio e prodhimit:

Numrat duhen vendosur vetëm në këngët që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë Vendosni numrin që mban secila këngë në album. Numrat duhen vendosur vetëm në këngët që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë (Të tjerat lërini bosh)
  1990
  A Ke Ti Zemër
  Abone (6 Dite Pa Ermalin)
  Afer Dhe Larg
  Ani, Ani
  Ani, Ani (Remix)
  Anonim
  As Ti
  Beso
  Beso (Remix)
  Dancehall (I Wanna Bring It Up)
  Dhe Zemra Ndal
  Dhe Zemra Ndal (Remix)
  Disco Disco
  Disipline
  Fake
  Fake (Remix)
  Festojme
  Forever Is Over
  Forever Is Over (Acoustic)
  Fustani
  Gjaku Im
  Gjërat Kanë Ndryshuar
  Hi-Tech
  Je Ti (Digitalb)
  Jeton Për Mua Ai
  Ku Jeton Dashuria
  Ku Vajti
  Kudo Qe Jam
  Kuq E Zi Je Ti
  Kush Jam Unë?
  Lejla
  Love Me
  Ma Mani Nejen
  Mamës
  Më Fal
  Me Ty
  Mengjesi I Kesaj Here
  Mike
  Mos U Fsheh
  Njesoj
  Nuk Janë Më
  Nushu Ime
  Nushu Ime (Andi DJ Remix)
  Off Guard
  Pa Dashuri
  Pa Jete
  Pak Nga Pak
  Prane Teje
  Puthe
  Puthe (Vicky Remix)
  Sa Te Dua
  Sex On The Beach
  Shade
  Si Unë
  Tavolina E Merzise
  Të Kam Xhan
  Ti Je
  Ti Shqipëri Më Jep Nder
  Turn You On
  Veç Nje Pike
  Vetëm Ty Të Kam
  Vetëm Zoti E Di
  Vetes
  Vetes (Remix)
  Xheloz

Shënime:
Ju lutemi të na tregoni ku keni arritur të gjeni informacion për këtë album.

(Mund të lihet bosh)teksteshqip.com © 2007 - 2019