Dërgo Një Tekst
  Dërgo Një Poezi
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #
  • teksteshqip.com
  • Dërgoni Një album


Ju lutemi të sigurohuni që informacionet që po dërgoni të jenë të sakta.
Albumi duhet të jetë i publikuar ndryshe nuk do të pranohet nga moderatorët tane.
Këngët e albumit që nuk janë në teksteshqip, na i shkruani tek "Shenimet" me numrat perkatës në album.

Faleminderit për kohën tuaj.

Titulli *:


Viti i publikimit: Studio e prodhimit:

Numrat duhen vendosur vetëm në këngët që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë Vendosni numrin që mban secila këngë në album. Numrat duhen vendosur vetëm në këngët që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë (Të tjerat lërini bosh)
  Arsye E Jetës Ti Je
  Ëndrra E Gruas
  Burrat E Sotit
  Cka Ka Zemra Qe S'po Qetesohet
  Dashnia Me Fore
  Dashurine Dhuroma
  Dasma Ka Lezet
  Djali I Gemit
  Gezohet Nana E Baba
  Ishalla Bahet Mire
  Kanagjegji
  Kenga E Flamurit
  Kenge Per Tahir Sinanin
  Kthehu
  Ku Te Kam Moj E Mira
  Ku Te Kam Moj E Mira
  Kulmi I Xhelozise
  Kush Po Vjen Me Temena
  Lindi Vajze
  Luj ,luj
  Luje Vallen Mos U Ndal
  Marrim Nusen Prej Prizrenit
  Mashalla Mashalla
  Moj E Mire
  Mos U Kthe
  Nane E Mjera
  Ne Grunore Te Mushtishtit
  Ne Grunoret E Mushtishtit
  Nese Me Ke Dashur
  Nisja Dasmes Bajraktar
  Nuk Mendoj Me Tu Kthy
  Nuk Mendoj Se Po Me Mashtron
  Nuse Sot Po Shkoj
  Nusja E Sotit
  Oj Lulij Jone
  Oj Lulija Jone
  Perball Topit
  Potpuri
  Pranvera 98
  Pranverat Shkojne E Vijen
  Sa Po Gezohem Aq Po Vuaj
  Si Qika, Si Djali
  Te Nje Krua Me Uje
  Te Nje Krua Me Uje
  Te Pres Me Padurim
  Une Jam Nje Bij Shqiptari
  Une Kendoj
  Vish Mintanin Xhamadanin

Shënime:
Ju lutemi të na tregoni ku keni arritur të gjeni informacion për këtë album.

(Mund të lihet bosh)teksteshqip.com © 2007 - 2019