Dërgo Një Tekst
  Dërgo Një Poezi
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #
  • teksteshqip.com
  • Dërgoni Një album


Ju lutemi të sigurohuni që informacionet që po dërgoni të jenë të sakta.
Albumi duhet të jetë i publikuar ndryshe nuk do të pranohet nga moderatorët tane.
Këngët e albumit që nuk janë në teksteshqip, na i shkruani tek "Shenimet" me numrat perkatës në album.

Faleminderit për kohën tuaj.

Titulli *:


Viti i publikimit: Studio e prodhimit:

Numrat duhen vendosur vetëm në këngët që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë Vendosni numrin që mban secila këngë në album. Numrat duhen vendosur vetëm në këngët që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë (Të tjerat lërini bosh)
  1 Bit 1 Hit
  24 Ore
  Albanian Boys
  Boulevard
  Bum Bum Bon
  E Njejta Femen
  Edhe Vet
  Erdhem Na
  Femna E Kujt
  Gjakova
  Hej Qiko
  Ia Vlen
  Jena Krejt
  Jepe Maksimumin Ton
  Kishe Kush Je Ti
  Kur Une Vi
  Le Famen
  Life Street
  Loja Jon
  Luaj Veten
  Milano
  Moj Bjondin
  Na Jena
  Njerz S'jon Njejt
  No Monet No Funny
  Pa Rep
  Po Du Me Thon
  Populli
  Qika E Shpis
  Qishtu
  Repist I Ri
  Sa E Dojn Kit Ven
  Sen I Ri
  Shkolla
  Shok E Shoqe
  Si Na
  Ska Kthim Mrapa
  Stili Jam
  Talent X
  Traum
  U Bo Bajat
  Veni Qe Kerkoj
  Veq Per Emen
  Video Porno

Shënime:
Ju lutemi të na tregoni ku keni arritur të gjeni informacion për këtë album.

(Mund të lihet bosh)teksteshqip.com © 2007 - 2019