Më mbaj mend (për 1 muaj)

Hyrja është kryer me sukses!

Dërgo Një album nga Ronela Hajati


Ju lutemi të sigurohuni që informacionet që po dërgoni të jenë të sakta. Albumi duhet të jetë i publikuar, ndryshe nuk do të pranohet nga moderatorët tanë. Këngët e albumit që nuk janë në teksteshqip, na i shkruani tek "Shenimet" me numrat perkatës në album. Faleminderit për kohën tuaj.

Titulli *:


Viti i publikimit:
Studio/Produksioni:


Vendosni numrin që mban secila këngë në album në katrorin anash titullit. Numrat duhen vendosur vetëm në titujt që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë (Të tjerat lërini bosh)
 •   A Do Si Kjo
 •   Amini
 •   Çohu
 •   Diamanta
 •   Do Ta Luj
 •   Genjeshtar je X Pare
 •   Harroje
 •   Kam Frike Te Te Dua
 •   Kamomil
 •   Ladies
 •   Lage
 •   Maje Men
 •   Mala Gata
 •   Marre
 •   Me Ty Nuk Shkoj
 •   Mos Ik
 •   Mos Ma Lsho
 •   MVP
 •   Neles
 •   Nuk Ka Me Kthim
 •   Nuk Te Duroj
 •   Pa Dashni
 •   Shume Nice
 •   Sonte
 •   Syni I Jemi
 •   Tiger
 •   Veç Na
 •   Vuj
 •   We Be Ballin'

Shënime:
Ju lutemi të na tregoni ku keni arritur të gjeni informacion për këtë album.