Më mbaj mend (për 1 muaj)

Hyrja është kryer me sukses!


CORONAVIRUS NË SHQIPËRI DHE KOSOVË

Dërgo Një album nga Noliman


Ju lutemi të sigurohuni që informacionet që po dërgoni të jenë të sakta. Albumi duhet të jetë i publikuar, ndryshe nuk do të pranohet nga moderatorët tanë. Këngët e albumit që nuk janë në teksteshqip, na i shkruani tek "Shenimet" me numrat perkatës në album. Faleminderit për kohën tuaj.

Titulli *:


Viti i publikimit:
Studio/Produksioni:


Vendosni numrin që mban secila këngë në album në katrorin anash titullit. Numrat duhen vendosur vetëm në titujt që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë (Të tjerat lërini bosh)
 •   24/7
 •   5 Mengjes
 •   Ata
 •   Balada Jetës
 •   Bang Bang
 •   Bardh E Zi
 •   Bashk Dej N'asht
 •   Bjere Ktu
 •   Demo
 •   Diku N'jug
 •   Dirty South
 •   Energy
 •   Flaka
 •   Fuck That
 •   Gang
 •   Hand's Up
 •   Harro
 •   Kur Na Vim
 •   Luje Kryt
 •   Mahalla
 •   Mask Off Rmk
 •   Menemadhe
 •   My Turn
 •   Ndrysho
 •   Next Level
 •   Noli Man
 •   Plako
 •   Pse
 •   Repit
 •   Rrug E Ftoht
 •   Salut (Diku N Jug)
 •   S’deshta Me Marr Qiellin
 •   So E Leht
 •   Southeast
 •   Street Life
 •   Sun Na Nalin
 •   Superman
 •   This Is La Familia
 •   Tung Tung
 •   Une
 •   Viti Ri
 •   Xhebrailat
 •   XXX
 •   Zdi Mu Nal
 •   Zhag

Shënime:
Ju lutemi të na tregoni ku keni arritur të gjeni informacion për këtë album.