Dërgo Një Tekst
  Dërgo Një Poezi
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #
  • teksteshqip.com
  • Dërgoni Një album


Ju lutemi të sigurohuni që informacionet që po dërgoni të jenë të sakta.
Albumi duhet të jetë i publikuar ndryshe nuk do të pranohet nga moderatorët tane.
Këngët e albumit që nuk janë në teksteshqip, na i shkruani tek "Shenimet" me numrat perkatës në album.

Faleminderit për kohën tuaj.

Titulli *:


Viti i publikimit: Studio e prodhimit:

Numrat duhen vendosur vetëm në këngët që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë Vendosni numrin që mban secila këngë në album. Numrat duhen vendosur vetëm në këngët që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë (Të tjerat lërini bosh)
  A Të Kujtohet Vasha Jote
  Do Te Urrej
  Frymon Jeta Në Prishtinë
  Hape Synë E Zezë Moj
  Hyjnesha Jote
  Jakup Ferri
  Je Vetëm Ti
  Jetoj Ne Avanture
  Kenge Moj Buqite Ne Male
  Komsi Komsa
  Kontrast
  Kujtimet
  Kur Hana Del...
  Kurr S'u Pam Në Sy
  Lemza
  Liri E Jetë Pa Lotë
  Lote Dhe Shi
  Mos Harro
  Në Sytë E Tu
  Nënë Moj
  Njëherë Në Natë
  Nuk Besova
  Oret E Fundit (Duet)
  Oret E Fundit (Solo)
  Për Liri Duhet Flijime
  Po U Merzite
  Pres Nje Qast
  S'dua Te Lesh Gjurme
  S'mundem Më
  Seleon Dion
  Shko
  Sonte
  Te Pres

Shënime:
Ju lutemi të na tregoni ku keni arritur të gjeni informacion për këtë album.

(Mund të lihet bosh)teksteshqip.com © 2007 - 2019