Dërgo Një album nga Fulzan-G


Ju lutemi të sigurohuni që informacionet që po dërgoni të jenë të sakta. Albumi duhet të jetë i publikuar, ndryshe nuk do të pranohet nga moderatorët tanë. Këngët e albumit që nuk janë në teksteshqip, na i shkruani tek "Shenimet" me numrat perkatës në album. Faleminderit për kohën tuaj.

Titulli *:


Viti i publikimit:
Studio/Produksioni:


Vendosni numrin që mban secila këngë në album në katrorin anash titullit. Numrat duhen vendosur vetëm në titujt që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë (Të tjerat lërini bosh)
 •   Asht Bote E Ftoft
 •   Boll Ma
 •   Dashni E Hupt
 •   Diss Rap Side
 •   Hitat E Femnat
 •   Nana
 •   Për Repera
 •   Pini E Kceni
 •   Repi Jem
 •   Respekt
 •   Shokut
 •   Ski Qka Bon
 •   Spo Ju Shkon
 •   Te Dua
 •   Teoria E Fullzanit

Shënime:
Ju lutemi të na tregoni ku keni arritur të gjeni informacion për këtë album.