Më mbaj mend (për 1 muaj)

Hyrja është kryer me sukses!

Dërgo Një album nga Antrax


Ju lutemi të sigurohuni që informacionet që po dërgoni të jenë të sakta. Albumi duhet të jetë i publikuar, ndryshe nuk do të pranohet nga moderatorët tanë. Këngët e albumit që nuk janë në teksteshqip, na i shkruani tek "Shenimet" me numrat perkatës në album. Faleminderit për kohën tuaj.

Titulli *:


Viti i publikimit:
Studio/Produksioni:


Vendosni numrin që mban secila këngë në album në katrorin anash titullit. Numrat duhen vendosur vetëm në titujt që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë (Të tjerat lërini bosh)
 •   A Ka Mat Fort
 •   A Po Ma Jep
 •   Apet Nclub
 •   Bone
 •   Bone Nxet
 •   Dedikuar Babes
 •   Dubai
 •   Duhesh Mu Kan Gg
 •   Folni Qa T'doni
 •   Fundi Botes
 •   Intro 2010
 •   Jet Pa Vler
 •   Jeto
 •   Kur Po Vina
 •   Kur Une T'preki
 •   Luje Belin
 •   Ma Morre
 •   Me Mu
 •   Mos Me Thuaj Joo
 •   Mos U Largo
 •   N'club
 •   Oj Lulija Jon
 •   Outro
 •   Para Bines
 •   Po Du
 •   Smun Mem Harru
 •   Stili Yt
 •   Talent
 •   Ti E Din
 •   Tik Femra

Shënime:
Ju lutemi të na tregoni ku keni arritur të gjeni informacion për këtë album.