Më mbaj mend (për 1 muaj)

Hyrja është kryer me sukses!

Dërgo Një album nga Selami Kolonja


Ju lutemi të sigurohuni që informacionet që po dërgoni të jenë të sakta. Albumi duhet të jetë i publikuar, ndryshe nuk do të pranohet nga moderatorët tanë. Këngët e albumit që nuk janë në teksteshqip, na i shkruani tek "Shenimet" me numrat perkatës në album. Faleminderit për kohën tuaj.

Titulli *:


Viti i publikimit:
Studio/Produksioni:


Vendosni numrin që mban secila këngë në album në katrorin anash titullit. Numrat duhen vendosur vetëm në titujt që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë (Të tjerat lërini bosh)
 •   A Çel Pranvera
 •   Ajo Që S'më Do
 •   Asaman Trendafili Qeles
 •   Ç'më Gjeti Mua
 •   Baçe Baçe
 •   Balada Per Motren
 •   Ballad Per Nenen
 •   Bota Miresi
 •   Bukur Me Naze
 •   Bukuri
 •   Celu Trendafil
 •   Do Marr Ciften
 •   Do Rroj Pa Ty
 •   Do Ti Flas
 •   Dua Këngët
 •   Dua Te Te Them Nje Fjale
 •   Erdh Pranvera
 •   Ere Borziloku
 •   Esmerka (Arapka)
 •   Falma Synin E Zi
 •   Folme Moj
 •   Fryn Veriu
 •   Gjarprushes
 •   Gugu Ftua
 •   Jam Mire
 •   Janines
 •   Ju O Korba
 •   Kënga E Tokës
 •   Kënga Ime
 •   Kerkoj Nje Ze Femie
 •   Keshtu Thoshte Ajo
 •   Kjo Fjala Jote
 •   Kthehu Ti
 •   Ku Je Shpirti Im
 •   Ku Je?
 •   Ku Të Kërkoj
 •   Kunadhes
 •   Kur Kalon
 •   Kur Mi Zbrisje Shkallet
 •   Kur Te Flas
 •   Kur Te Jem I Zemeruar
 •   Kur Te Zemeroj
 •   Lamtumirë Çamëri
 •   Larg Të Kam
 •   Lotët E Mërgimit
 •   Loton Qyqja
 •   Lule Universitet
 •   Male O Ju Male
 •   Mall Kurbeti
 •   Margjelo
 •   Marmara (Enderr Kosove)
 •   Me Thirr Ne Emer
 •   Mikes
 •   Mikeshës
 •   Moj E Mira
 •   Moj E Mira Me Gersheta
 •   Nënë Tereza
 •   Nje Gershet
 •   Nuk Jam Si Atëherë
 •   O Bilbil
 •   O Moj Korcare
 •   Pas Marteses
 •   Perendesh
 •   Pertej Deteve
 •   Pocari
 •   Potpuri
 •   Potpuri 2014
 •   Potpuri Kengesh 2012
 •   Prandaj Te Dua
 •   Prapë Për Ty Këndoj
 •   Rri Ne Ket Nat
 •   S'di Përse
 •   Sillu Sillu Bot E Vjeter
 •   Sonte Ti Po Behesh Nuse
 •   Sot U Pamë
 •   Sy Zezo
 •   Syt E Tu
 •   Të Përcollëm Nënë E Nuse
 •   Te Erdha Mbram
 •   Te Kam Dasht
 •   Te Pashe Te Vije
 •   Te Percollen
 •   Ti Me Kerko
 •   Ti U Largove
 •   Vaj Edhe Në Varr
 •   Vajto
 •   Vajto Bote Me Ne
 •   Vajza E Ëndrrave
 •   Vajza E Mollengjiut
 •   Valsi I Fundit
 •   Vargje Për Nënën
 •   Vashes
 •   Vogelushes
 •   Zog

Shënime:
Ju lutemi të na tregoni ku keni arritur të gjeni informacion për këtë album.