Më mbaj mend (për 1 muaj)

Hyrja është kryer me sukses!

Dërgo Një album nga Yllnor Kurti


Ju lutemi të sigurohuni që informacionet që po dërgoni të jenë të sakta. Albumi duhet të jetë i publikuar, ndryshe nuk do të pranohet nga moderatorët tanë. Këngët e albumit që nuk janë në teksteshqip, na i shkruani tek "Shenimet" me numrat perkatës në album. Faleminderit për kohën tuaj.

Titulli *:


Viti i publikimit:
Studio/Produksioni:


Vendosni numrin që mban secila këngë në album në katrorin anash titullit. Numrat duhen vendosur vetëm në titujt që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë (Të tjerat lërini bosh)
 •   A Do Me Kon
 •   Dëshira
 •   Gjysemmatura
 •   Kur Nata Korçen
 •   Kur Te Jesh Merzitur
 •   Ky Marak
 •   Martesa E Jone
 •   Me Fal
 •   Miqesia S'njeh Kufi
 •   Mori Drandofillja E Vogel
 •   Potpuri Popullore
 •   Si Dukat I Vogel Je
 •   Syqkat Si Ato Te Tuat
 •   Të Dua Më Shumë
 •   Vec Ty

Shënime:
Ju lutemi të na tregoni ku keni arritur të gjeni informacion për këtë album.