Më mbaj mend (për 1 muaj)

Hyrja është kryer me sukses!

Dërgo Një album nga Hysni Alushi


Ju lutemi të sigurohuni që informacionet që po dërgoni të jenë të sakta. Albumi duhet të jetë i publikuar, ndryshe nuk do të pranohet nga moderatorët tanë. Këngët e albumit që nuk janë në teksteshqip, na i shkruani tek "Shenimet" me numrat perkatës në album. Faleminderit për kohën tuaj.

Titulli *:


Viti i publikimit:
Studio/Produksioni:


Vendosni numrin që mban secila këngë në album në katrorin anash titullit. Numrat duhen vendosur vetëm në titujt që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë (Të tjerat lërini bosh)
 •   Bejka Nga Konispoli
 •   Dasma Çame
 •   Dhender Ne Paramithi
 •   I Love Cameria
 •   Lozonjare
 •   Me Jep Dhe Nje Nuse Mua
 •   Ne Dasmen E Vajzes Time
 •   O Vella
 •   Osman Taka
 •   Potpuri 2019
 •   Qe Ne Dhjete Vjece
 •   Vajzes Came

Shënime:
Ju lutemi të na tregoni ku keni arritur të gjeni informacion për këtë album.