Dërgo Një Tekst
  Dërgo Një Poezi
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #
  • teksteshqip.com
  • Dërgoni Një album


Ju lutemi të sigurohuni që informacionet që po dërgoni të jenë të sakta.
Albumi duhet të jetë i publikuar ndryshe nuk do të pranohet nga moderatorët tane.
Këngët e albumit që nuk janë në teksteshqip, na i shkruani tek "Shenimet" me numrat perkatës në album.

Faleminderit për kohën tuaj.

Titulli *:


Viti i publikimit: Studio e prodhimit:

Numrat duhen vendosur vetëm në këngët që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë Vendosni numrin që mban secila këngë në album. Numrat duhen vendosur vetëm në këngët që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë (Të tjerat lërini bosh)
  Ah Moj Zemer
  Arome Camerie
  Bajagi
  Baladë Çame
  Cameri Nuse Me Halle
  Cameri Nuse Me Halle
  Dale Me Ngadale
  Dallëndyshe E Vogël
  Dashurisë Sime
  Dhender Behesh Sot
  Djali Prej Shijaku
  Gezuar Per Ndarjen Tone
  Janines Qi Pane Syte
  Jetoj
  Karroca E Dylit
  Kartolina
  Kolazh
  Kolazh (Sofra E Shqipes 2015)
  Kolazh Jugu
  Lule Moj
  Ma Ke Gishtin Per Unaze
  Moj Xhemile
  Mos E Merr Rrembyer
  Nën Një Flamur Të Pandarë
  Nje Dashuri
  Nusja Jone Ne Valle
  Pleqte Sevdalinj
  Potpuri
  Potpuri 2000
  Potpuri 2017
  Potpuri E Shqiperise Se Mesme
  Potpuri E Shqiperise Se Mesme 2
  Potpuri E Shqiperise Se Mesme 2015
  Se Ti Je Dashni
  Sonet Per Vete
  Ti Pse Xhelozon
  Toka Amë
  Tradita Shqiptare
  Tumankuqe
  Vaj E Mall Per Camerine
  Zeshkane

Shënime:
Ju lutemi të na tregoni ku keni arritur të gjeni informacion për këtë album.

(Mund të lihet bosh)teksteshqip.com © 2007 - 2019