A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #
  • teksteshqip.com
  • Dërgoni Një album


Ju lutemi të sigurohuni që informacionet që po dërgoni të jenë të sakta.
Albumi duhet të jetë i publikuar ndryshe nuk do të pranohet nga moderatorët tane.
Këngët e albumit që nuk janë në teksteshqip, na i shkruani tek "Shenimet" me numrat perkatës në album.

Faleminderit për kohën tuaj.

Titulli *:


Viti i publikimit: Studio e prodhimit:

Numrat duhen vendosur vetëm në këngët që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë Vendosni numrin që mban secila këngë në album. Numrat duhen vendosur vetëm në këngët që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë (Të tjerat lërini bosh)
  A Met Lon A Mos Met Lon
  Alisa
  Bota Ime
  Burgu I Shkret
  Champion
  Dallavere
  Dida Dada
  Diskoteka
  E Mallkoj
  Explosion
  Extra Milioneri Per Lavdimin
  Gaz
  Ilahi
  Inshalla
  Kalle Shoqni Kalle
  Kena Kena
  Kuklla Ime
  La Bella
  Lorena
  Loti Rjedh Nga Syri
  Mashup (Rrahman Gashi)
  Me Lot Ne Sy
  Me Vjen Inati
  Millioneri
  Nena Ime
  Oh Ismail O Ismail
  Pare Lila
  Parfumi Dashuris
  Pina Shisha
  Pse M'ke Than Te Du
  Puq
  Rak Tak Boom
  Rrafsh Tallava Per Sabedinin
  Selina E Vogel
  Seni Seviyorum
  Senorita
  Tallava Ekam Fiksim
  Tarumfrau
  Te Jetoj Pa Ty
  Ti Je Habibi
  Tina Valentina
  Zemra Te Ndara
  Zoti Paska Shkru Me U Nda Me Ty

Shënime:
Ju lutemi të na tregoni ku keni arritur të gjeni informacion për këtë album.

(Mund të lihet bosh)teksteshqip.com © 2007 - 2019