Më mbaj mend (për 1 muaj)

Hyrja është kryer me sukses!


CORONAVIRUS NË SHQIPËRI DHE KOSOVË

Dërgo Një album nga Kastro (K-One)


Ju lutemi të sigurohuni që informacionet që po dërgoni të jenë të sakta. Albumi duhet të jetë i publikuar, ndryshe nuk do të pranohet nga moderatorët tanë. Këngët e albumit që nuk janë në teksteshqip, na i shkruani tek "Shenimet" me numrat perkatës në album. Faleminderit për kohën tuaj.

Titulli *:


Viti i publikimit:
Studio/Produksioni:


Vendosni numrin që mban secila këngë në album në katrorin anash titullit. Numrat duhen vendosur vetëm në titujt që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë (Të tjerat lërini bosh)
 •   200Km/H
 •   24 Karat
 •   A Pom Man N´men
 •   Abi Abi Selam
 •   Alé
 •   Aliena
 •   Andërr
 •   Bora Bora
 •   Come On Come On
 •   E Kalume
 •   Era
 •   Erdhi Funi
 •   Fella
 •   Forgot About Dre (Remix)
 •   G'ja Mahallës
 •   Gabimi Jetës
 •   Koha Per Gjum
 •   Kom Nevoj
 •   Kurr
 •   La Bamba
 •   Leter
 •   Mama Le
 •   Mandarina
 •   Mashallah
 •   Mikesha
 •   Montana
 •   Mos E Le Me Shku
 •   Nana
 •   Peng Peng
 •   Sa T'o Jeta
 •   Shum Vjet
 •   Thimi Mitko
 •   Ti Amo
 •   Ti Po Harron
 •   Undertrip
 •   Valla

Shënime:
Ju lutemi të na tregoni ku keni arritur të gjeni informacion për këtë album.