Më mbaj mend (për 1 muaj)

Hyrja është kryer me sukses!

Dërgo Një album nga Gerta Mahmutaj


Ju lutemi të sigurohuni që informacionet që po dërgoni të jenë të sakta. Albumi duhet të jetë i publikuar, ndryshe nuk do të pranohet nga moderatorët tanë. Këngët e albumit që nuk janë në teksteshqip, na i shkruani tek "Shenimet" me numrat perkatës në album. Faleminderit për kohën tuaj.

Titulli *:


Viti i publikimit:
Studio/Produksioni:


Vendosni numrin që mban secila këngë në album në katrorin anash titullit. Numrat duhen vendosur vetëm në titujt që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë (Të tjerat lërini bosh)
 •   Balerina E Vogël
 •   Buleria
 •   Dashuri E Pare
 •   Dua Më Shumë Shqipërinë
 •   E Dua Vendin Tim
 •   Eja Tek Une
 •   Ku Ma Ke
 •   Kush Je Ti
 •   Miqtë E Kafshëve
 •   Ne Ditar Nje Dashuri
 •   Pergjithmone Ata
 •   Pija Me Emrin Tend
 •   Pyete Zemren
 •   Ti Asnjehere
 •   Valbona
 •   Vera
 •   Vetes

Shënime:
Ju lutemi të na tregoni ku keni arritur të gjeni informacion për këtë album.