Më mbaj mend (për 1 muaj)

Hyrja është kryer me sukses!

Dërgo Një album nga Albulena Ukaj


Ju lutemi të sigurohuni që informacionet që po dërgoni të jenë të sakta. Albumi duhet të jetë i publikuar, ndryshe nuk do të pranohet nga moderatorët tanë. Këngët e albumit që nuk janë në teksteshqip, na i shkruani tek "Shenimet" me numrat perkatës në album. Faleminderit për kohën tuaj.

Titulli *:


Viti i publikimit:
Studio/Produksioni:


Vendosni numrin që mban secila këngë në album në katrorin anash titullit. Numrat duhen vendosur vetëm në titujt që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë (Të tjerat lërini bosh)
 •   02
 •   Ajshe
 •   Ani Mos Ta Nin Ty
 •   Bone Bone
 •   Champion
 •   E Shkrujta Nzemer
 •   Haram
 •   Injorant
 •   Je Larg
 •   Kerkoj Falje
 •   Ki Mem Lyp
 •   Luni, Luni Vallen
 •   Mashalla Mashalla
 •   Më Besoni
 •   Ne Sy Sun Te Shikoj
 •   Nje Llafazan
 •   Nuk Jam Ajo
 •   Nuk Te Jap Afat
 •   Nusja Nga Tetova
 •   Potpuri (Gezuar 2019)
 •   Potpuri Dasmash (Gezuar 2019)
 •   Pse Oh Zot
 •   Tallava (Gëzuar 2020)
 •   Te Dashuroj
 •   Tung Be Njeri
 •   Up (U Pendova)
 •   Xhanem

Shënime:
Ju lutemi të na tregoni ku keni arritur të gjeni informacion për këtë album.