Dërgo Një Tekst
  Dërgo Një Poezi
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #
  • teksteshqip.com
  • Dërgoni Një album


Ju lutemi të sigurohuni që informacionet që po dërgoni të jenë të sakta.
Albumi duhet të jetë i publikuar ndryshe nuk do të pranohet nga moderatorët tane.
Këngët e albumit që nuk janë në teksteshqip, na i shkruani tek "Shenimet" me numrat perkatës në album.

Faleminderit për kohën tuaj.

Titulli *:


Viti i publikimit: Studio e prodhimit:

Numrat duhen vendosur vetëm në këngët që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë Vendosni numrin që mban secila këngë në album. Numrat duhen vendosur vetëm në këngët që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë (Të tjerat lërini bosh)
  A Thu Kush
  Amore
  Aprili Li Li
  Asnjo
  Bling Bling
  Bomb
  Clique Specat (remake)
  Club Shajze 1
  Disco Me Uzi (Remix)
  Do U
  E Boj Me Qef
  Ekskurzion
  Ekstravaganca
  F.E.S.T.I.M
  Fakaz
  Fame Fame
  Familja
  Fire
  Hani Bani
  Hey Girl
  Hey Hey Hey
  Hey Hey Hey (Hokus Pokus Rmx)
  High Medet High
  Hip Hop (Skit)
  I Re Pishmon
  In Luv
  Intro (Recept)
  Intro (Zimasamshevy)
  Je Jasht
  Jo Haver
  La Pintamilja
  Leshkobar
  Made U Look (remake)
  Mafia Shqip
  Mangup Me Bateria
  Me Ta Pyl
  Menemadhe
  Mes Neve
  Money
  Mos Shko
  Mu Bo Estrad
  Ncuk Komercial
  Oj Kosovë
  Outro Zimasamshevy
  Oxygen
  Per Inati Po Me Qef (Skit)
  Perfundime
  Po Pritoj
  Po Sillna
  Pse T'fola
  Qa Ki
  Qellimi
  Qoni Durt Nalt Krejt
  Respekt (Kllap)
  Rock N Roll Star
  Rram
  Rraspia Shehrit
  Rruga Nclub
  Sensimilia
  Sexy Linda
  Shush
  Souljah
  Special
  Tabullarasa
  Tanga
  Tjeter Kah
  Up In Da Club
  Veq Per Trip

Shënime:
Ju lutemi të na tregoni ku keni arritur të gjeni informacion për këtë album.

(Mund të lihet bosh)teksteshqip.com © 2007 - 2019