Dërgo Një Tekst
  Dërgo Një Poezi
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #
  • teksteshqip.com
  • Dërgoni Një album


Ju lutemi të sigurohuni që informacionet që po dërgoni të jenë të sakta.
Albumi duhet të jetë i publikuar ndryshe nuk do të pranohet nga moderatorët tane.
Këngët e albumit që nuk janë në teksteshqip, na i shkruani tek "Shenimet" me numrat perkatës në album.

Faleminderit për kohën tuaj.

Titulli *:


Viti i publikimit: Studio e prodhimit:

Numrat duhen vendosur vetëm në këngët që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë Vendosni numrin që mban secila këngë në album. Numrat duhen vendosur vetëm në këngët që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë (Të tjerat lërini bosh)
  Batman
  Bohet Mir
  Dashni
  Final
  Fund
  Hala
  Holy Ghost (remake)
  Katile
  Kcen
  Koha Nuk Osht
  Krejt Ti Fala
  Lej Let Folin
  Malena
  N'fund Vet Meta
  Nalt
  Nata Jote
  Niggas In Paris
  Nuk Dorezohna
  Paris Milano
  Përgjithmonë
  Pussy Boy
  Qikita
  Real Talk
  Remember Me
  S'jena Mo
  S'nalna
  Sa Dit Sa Net
  Sa Gjynah
  Shum Larg
  Stila
  Supaflow
  Tarantino
  The Bomb
  Thirri Dajt
  Turtur N'leter
  Une Jom Me Ty
  Vete Zemren
  Vrases Serik
  When I Get High, I Wana Rap

Shënime:
Ju lutemi të na tregoni ku keni arritur të gjeni informacion për këtë album.

(Mund të lihet bosh)teksteshqip.com © 2007 - 2019