Më mbaj mend (për 1 muaj)

Hyrja është kryer me sukses!

Dërgo Një album nga Zinxhirt


Ju lutemi të sigurohuni që informacionet që po dërgoni të jenë të sakta. Albumi duhet të jetë i publikuar, ndryshe nuk do të pranohet nga moderatorët tanë. Këngët e albumit që nuk janë në teksteshqip, na i shkruani tek "Shenimet" me numrat perkatës në album. Faleminderit për kohën tuaj.

Titulli *:


Viti i publikimit:
Studio/Produksioni:


Vendosni numrin që mban secila këngë në album në katrorin anash titullit. Numrat duhen vendosur vetëm në titujt që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë (Të tjerat lërini bosh)
 •   Ajt Ajt (Diss Ekrem G)
 •   Birat (Diss Infinit)
 •   Bow
 •   Devide And Conqueror
 •   E Di Qet Pelqen
 •   E Pate
 •   Flladitu
 •   Fuck S***s
 •   Hey Now (freestyle)
 •   Intro
 •   Intro Zingjirt Qe S'kputen
 •   Kush Po Don Fërrk
 •   Loqk
 •   Luje Belin
 •   Metafora
 •   N'kar Let Shkojn
 •   Nasty
 •   Peep
 •   PimPin
 •   Play That Music
 •   Prej Kornerit
 •   Qoje
 •   Qu N'kam
 •   Qu Ngrehum
 •   Runi Shoqet
 •   Shqipe Per Jet
 •   Shqiptare
 •   Shtimja
 •   Te Veni
 •   Trregullojna
 •   U Get Clapt On
 •   U Kan N'plan
 •   Veq Pak
 •   Wow
 •   Ya Want War (diss)
 •   Zingjirt Qe Skputen

Shënime:
Ju lutemi të na tregoni ku keni arritur të gjeni informacion për këtë album.