Më mbaj mend (për 1 muaj)

Hyrja është kryer me sukses!

Dërgo Një album nga Arbër Kurtaj


Ju lutemi të sigurohuni që informacionet që po dërgoni të jenë të sakta. Albumi duhet të jetë i publikuar, ndryshe nuk do të pranohet nga moderatorët tanë. Këngët e albumit që nuk janë në teksteshqip, na i shkruani tek "Shenimet" me numrat perkatës në album. Faleminderit për kohën tuaj.

Titulli *:


Viti i publikimit:
Studio/Produksioni:


Vendosni numrin që mban secila këngë në album në katrorin anash titullit. Numrat duhen vendosur vetëm në titujt që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë (Të tjerat lërini bosh)
 •   Harro
 •   Harrom
 •   I Love You
 •   Kurr
 •   Kush O Mbretni
 •   Mendoja
 •   Qe Ku M'ki (diss Kungjave)
 •   Sdu Met Pa
 •   Të Lutem Shko
 •   Tdu Une Ty
 •   Ti Me Mu
 •   Ty T'fejun
 •   U Mashtrova
 •   Un Po Du

Shënime:
Ju lutemi të na tregoni ku keni arritur të gjeni informacion për këtë album.