Më mbaj mend (për 1 muaj)

Hyrja është kryer me sukses!

Dërgo Një album nga Luan Krasniqi


Ju lutemi të sigurohuni që informacionet që po dërgoni të jenë të sakta. Albumi duhet të jetë i publikuar, ndryshe nuk do të pranohet nga moderatorët tanë. Këngët e albumit që nuk janë në teksteshqip, na i shkruani tek "Shenimet" me numrat perkatës në album. Faleminderit për kohën tuaj.

Titulli *:


Viti i publikimit:
Studio/Produksioni:


Vendosni numrin që mban secila këngë në album në katrorin anash titullit. Numrat duhen vendosur vetëm në titujt që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë (Të tjerat lërini bosh)
 •   Aferdita
 •   Ani Kur Pe Lun Aman O Pejanja Vallen
 •   Blerina
 •   Dema Kadris
 •   Do Ta Kallim Dushkun
 •   Dot Ti Kallim Fitilat E Dhames
 •   Dul Lulija Te Bunari
 •   Hajde Me Mu
 •   Hasan Aga
 •   Kange Gurbeti
 •   Kush Ka Rrejt E Kush Tka Mashtrue
 •   Mos Shko
 •   Ne Oren 10
 •   O Kur E Pash At Vajzen Te Shkolla
 •   Oj Lulja Blinit O Kujna Ja Le Nanen O
 •   Pe Lun Lojen Vajza E Prizrenit
 •   Prej Sabait Deri N'drek
 •   Xheloze

Shënime:
Ju lutemi të na tregoni ku keni arritur të gjeni informacion për këtë album.