Më mbaj mend (për 1 muaj)

Hyrja është kryer me sukses!

Dërgo Një album nga Merks


Ju lutemi të sigurohuni që informacionet që po dërgoni të jenë të sakta. Albumi duhet të jetë i publikuar, ndryshe nuk do të pranohet nga moderatorët tanë. Këngët e albumit që nuk janë në teksteshqip, na i shkruani tek "Shenimet" me numrat perkatës në album. Faleminderit për kohën tuaj.

Titulli *:


Viti i publikimit:
Studio/Produksioni:


Vendosni numrin që mban secila këngë në album në katrorin anash titullit. Numrat duhen vendosur vetëm në titujt që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë (Të tjerat lërini bosh)
 •   Alj
 •   All Or Nothing
 •   Bring It On
 •   Bring Me Down
 •   Bromley A-town
 •   Caught In The Trap
 •   Don't Get Rude
 •   Dun Dem
 •   Fear None
 •   Feelings
 •   From BC
 •   Fully Loaded
 •   Get Down
 •   Guns Up
 •   Hating On Me
 •   High Medet
 •   Hot Up In Here
 •   I Need You Back
 •   Im A Pro
 •   Its All Over
 •   Jeta Eshte 1 Loje
 •   Keep Tellin' 'em
 •   Kur T'doni
 •   Leader
 •   My Life
 •   N'party
 •   On Top
 •   Pree
 •   S’po Ma Nin
 •   Sjan Real
 •   Street Life
 •   Tear Down The Place
 •   Ttmc
 •   Who You Talking To

Shënime:
Ju lutemi të na tregoni ku keni arritur të gjeni informacion për këtë album.