Dërgo Një Tekst
  Dërgo Një Poezi
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #
  • teksteshqip.com
  • Dërgoni Një album


Ju lutemi të sigurohuni që informacionet që po dërgoni të jenë të sakta.
Albumi duhet të jetë i publikuar ndryshe nuk do të pranohet nga moderatorët tane.
Këngët e albumit që nuk janë në teksteshqip, na i shkruani tek "Shenimet" me numrat perkatës në album.

Faleminderit për kohën tuaj.

Titulli *:


Viti i publikimit: Studio e prodhimit:

Numrat duhen vendosur vetëm në këngët që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë Vendosni numrin që mban secila këngë në album. Numrat duhen vendosur vetëm në këngët që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë (Të tjerat lërini bosh)
  Axarastia
  Floriri I Vogel
  Hena Apo Ti
  Kenga Nuk Vdes Kurre
  Kenge Kurbeti
  Klepse Tin Parastasi
  Kolazh 1
  Kolazh 2
  Kolazh Dasmash 2016
  Kolazh Vlonjate
  Kur Te Kam Ty Kam Gjithe Gynjane
  Lipi Omos I Agapi
  Lule Ne Kurore Moj Vlore
  Mall
  Mallin Kush Ma Tret
  Me Jep Doren Per Unaze
  Me Ka Rene Ne Pjese Belaja
  Nena
  Nene E Madhe Shqiperi
  Nje Djale Lab Dhe Nke Djale Cam
  Nusero Moj Shqiperi
  Potpuri Jugu
  Prane Syrit
  Sagapo
  Shejtania Nga Vlora
  Stoli I Sevdas
  Te Mashtruar
  Thesari Im
  Ti Muqis Kani
  U Rrite U Martove
  Vajmedet O Ditëzinj
  Vec I Yti Jam
  Zemer E Hapur

Shënime:
Ju lutemi të na tregoni ku keni arritur të gjeni informacion për këtë album.

(Mund të lihet bosh)teksteshqip.com © 2007 - 2019