Dërgo Një Tekst
  Dërgo Një Poezi
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #
  • teksteshqip.com
  • Dërgoni Një album


Ju lutemi të sigurohuni që informacionet që po dërgoni të jenë të sakta.
Albumi duhet të jetë i publikuar ndryshe nuk do të pranohet nga moderatorët tane.
Këngët e albumit që nuk janë në teksteshqip, na i shkruani tek "Shenimet" me numrat perkatës në album.

Faleminderit për kohën tuaj.

Titulli *:


Viti i publikimit: Studio e prodhimit:

Numrat duhen vendosur vetëm në këngët që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë Vendosni numrin që mban secila këngë në album. Numrat duhen vendosur vetëm në këngët që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë (Të tjerat lërini bosh)
  1000 Jete
  İstanbul İstanbul Olalı
  Çapkenes
  Beraber Yuruduk
  Dashuria
  Emina
  Esmerim Bicim Bicim
  Gocë Pejane
  Hajde Ja Ke Lala
  Idi Idi
  Interesant
  Jasmina
  Kako Si Majko Kako Si Oce
  Kalinka
  Kolazh Me Kenge Te Lehta Qytetare
  Kush Niset Me Ba Sevda
  Marina Marina
  Me Ty Andrroj
  Në Shkodër Të Vish
  Ne Prag Te Deres
  O Moj Bukuroshe
  Per Mu Paska Ken Kismet
  Po Ti Ca I Ke Than Dikuj
  Potpuri Shkodrane
  Ti Me Ben Xheloz
  Treni Për Prizren
  Vajze Shkodrane
  Zambaku I Prizrenit / O Moj Ti Me Sytë E Zi
  Zemer E Prangosur

Shënime:
Ju lutemi të na tregoni ku keni arritur të gjeni informacion për këtë album.

(Mund të lihet bosh)teksteshqip.com © 2007 - 2019