Dërgo Një Tekst
  Dërgo Një Poezi
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #
  • teksteshqip.com
  • Dërgoni Një album


Ju lutemi të sigurohuni që informacionet që po dërgoni të jenë të sakta.
Albumi duhet të jetë i publikuar ndryshe nuk do të pranohet nga moderatorët tane.
Këngët e albumit që nuk janë në teksteshqip, na i shkruani tek "Shenimet" me numrat perkatës në album.

Faleminderit për kohën tuaj.

Titulli *:


Viti i publikimit: Studio e prodhimit:

Numrat duhen vendosur vetëm në këngët që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë Vendosni numrin që mban secila këngë në album. Numrat duhen vendosur vetëm në këngët që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë (Të tjerat lërini bosh)
  Afer Vetes
  Ajo Eshte Ajo
  Ajo Ka Faj
  Diku Te Kam Pare
  Dil Më Thuaj
  Më Ndiq Në Faj
  Me Vone Do Te Jete Teper Vone
  Mos Urre
  Moterza
  Natën E Mire
  Ne Fantazi
  Nje Fjale Kerkoj
  Njeri Tjeter
  Pengu Dashnis
  Premtimi
  Puthja Qe Therret
  Remember
  S'jam I Asaj
  Sa E Veshtire Te Thuash Te Dua
  Si Dukem Une Pa Ty
  T'kam Bere Te Qash
  Te Gjeta Ty
  Ti Dhe Une
  Vëlla
  Vetem Kaq
  Zhgënjimin Kisha

Shënime:
Ju lutemi të na tregoni ku keni arritur të gjeni informacion për këtë album.

(Mund të lihet bosh)teksteshqip.com © 2007 - 2019