A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #
  • teksteshqip.com
  • Dërgoni Një album


Ju lutemi të sigurohuni që informacionet që po dërgoni të jenë të sakta.
Albumi duhet të jetë i publikuar ndryshe nuk do të pranohet nga moderatorët tane.
Këngët e albumit që nuk janë në teksteshqip, na i shkruani tek "Shenimet" me numrat perkatës në album.

Faleminderit për kohën tuaj.

Titulli *:


Viti i publikimit: Studio e prodhimit:

Numrat duhen vendosur vetëm në këngët që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë Vendosni numrin që mban secila këngë në album. Numrat duhen vendosur vetëm në këngët që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë (Të tjerat lërini bosh)
  Ajo
  Dhimbjen S'e Largoj
  Dhoma 4
  Djeg
  E Dija
  Ecim Te Dy
  Fenomenal
  Hajde Me Ne
  I Vetem
  Jam I Pari I Jets Sime
  Koha S'kthehet Me
  Kohen Do Ta Ktheja Pas
  Kthehu Ti
  Larg Me Qendro
  Ma Thuaj Ti
  Mendoj Për Ty
  Neper Yje
  Nje Hap Perpara
  Njerezit Qe Takoj Cdo Dite
  Nuk Ja Vlejti
  Per Dike
  Qëndro Pranë
  Restart
  Rruge Pa Kthim
  S'e Di
  Sa Here Ti Flet
  Te Shihja Si Engjell
  Ti Nuk Di Diçka
  Vec Nje Here S'quhet Tradheti

Shënime:
Ju lutemi të na tregoni ku keni arritur të gjeni informacion për këtë album.

(Mund të lihet bosh)teksteshqip.com © 2007 - 2019