Më mbaj mend (për 1 muaj)

Hyrja është kryer me sukses!


CORONAVIRUS NË SHQIPËRI DHE KOSOVË

Dërgo Një album nga Ernis Çili


Ju lutemi të sigurohuni që informacionet që po dërgoni të jenë të sakta. Albumi duhet të jetë i publikuar, ndryshe nuk do të pranohet nga moderatorët tanë. Këngët e albumit që nuk janë në teksteshqip, na i shkruani tek "Shenimet" me numrat perkatës në album. Faleminderit për kohën tuaj.

Titulli *:


Viti i publikimit:
Studio/Produksioni:


Vendosni numrin që mban secila këngë në album në katrorin anash titullit. Numrat duhen vendosur vetëm në titujt që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë (Të tjerat lërini bosh)
 •   Do T'jemi Bashke
 •   Dua Te Marr Fryme
 •   Fam
 •   Fjalet
 •   I Want You
 •   Kaq Prane
 •   Koha Hapin S'di Ta Ndali
 •   Me Degjo
 •   Me Mua
 •   Me Sy Te Mbyllur
 •   Mishel
 •   Qaj Maro
 •   Qytetin Tim Pa Ty Shikoj
 •   Qytetin Tim Pa Ty Shikoj (Remix)
 •   Rrahjet E Zemres
 •   Sa Prane
 •   Te Shikoj Cdo Cast
 •   Tek Sheshi
 •   Ti Me Beson
 •   Ti Me Fal
 •   Ti Me Ploteson
 •   Ti Nuk Je
 •   Vetem Une E Di Sa Vlen Per Mua

Shënime:
Ju lutemi të na tregoni ku keni arritur të gjeni informacion për këtë album.