Dërgo Një album nga Baba Li


Ju lutemi të sigurohuni që informacionet që po dërgoni të jenë të sakta. Albumi duhet të jetë i publikuar, ndryshe nuk do të pranohet nga moderatorët tanë. Këngët e albumit që nuk janë në teksteshqip, na i shkruani tek "Shenimet" me numrat perkatës në album. Faleminderit për kohën tuaj.

Titulli *:


Viti i publikimit:
Studio/Produksioni:


Vendosni numrin që mban secila këngë në album në katrorin anash titullit. Numrat duhen vendosur vetëm në titujt që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë (Të tjerat lërini bosh)
 •   A E Din Se
 •   Baba In The Club
 •   Baby Mami
 •   Blow Up
 •   Daku Daku
 •   Hey Bitch
 •   Hey Producent
 •   I'm Back
 •   Interesi
 •   Kjo Nate
 •   Krejt Kta Femnat
 •   Kur Te Mbushet Mendja Ty
 •   Loja Jone
 •   Luje Luj
 •   Mami
 •   Nuk Ka Me Kthim
 •   O Bosi Bosi
 •   Ti, Ti, Ti Edhe Ti
 •   Unaze
 •   Vajza Robotike
 •   Veni Pesh
 •   Zhgenjimi

Shënime:
Ju lutemi të na tregoni ku keni arritur të gjeni informacion për këtë album.