Dërgo Një Tekst
  Dërgo Një Poezi
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #
  • teksteshqip.com
  • Dërgoni Një album


Ju lutemi të sigurohuni që informacionet që po dërgoni të jenë të sakta.
Albumi duhet të jetë i publikuar ndryshe nuk do të pranohet nga moderatorët tane.
Këngët e albumit që nuk janë në teksteshqip, na i shkruani tek "Shenimet" me numrat perkatës në album.

Faleminderit për kohën tuaj.

Titulli *:


Viti i publikimit: Studio e prodhimit:

Numrat duhen vendosur vetëm në këngët që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë Vendosni numrin që mban secila këngë në album. Numrat duhen vendosur vetëm në këngët që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë (Të tjerat lërini bosh)
  A Jeni Gati Per Show
  Adoleshente
  Albain Party
  Arma
  Cu Boka
  Denoje Mizorine
  Disko Sharra
  Femrat Shqiptare
  Freedom
  Goodmorning Albania
  Hip-Hop Memory
  I'm So Hood
  Ja Ku Jam
  Kemi Vdekur Se Kuptojme
  Kur Ke Dhe Kur S'ke Pare
  Ky Jam Une
  Me Beso
  Moj Kasolle
  Ne Pranga
  Ne Syt E Mi Ska Me Lot
  Nje Mbiemer
  Party Fest
  Roko
  Sa Mire Po Te Rrinkan Xhinkset
  Sadiu 2
  Sex In Da Club
  Te Eliminoj (diss Ghetogold)
  What
  Yes Or No

Shënime:
Ju lutemi të na tregoni ku keni arritur të gjeni informacion për këtë album.

(Mund të lihet bosh)teksteshqip.com © 2007 - 2019