Më mbaj mend (për 1 muaj)

Hyrja është kryer me sukses!

Dërgo Një album nga Kacaki


Ju lutemi të sigurohuni që informacionet që po dërgoni të jenë të sakta. Albumi duhet të jetë i publikuar, ndryshe nuk do të pranohet nga moderatorët tanë. Këngët e albumit që nuk janë në teksteshqip, na i shkruani tek "Shenimet" me numrat perkatës në album. Faleminderit për kohën tuaj.

Titulli *:


Viti i publikimit:
Studio/Produksioni:


Vendosni numrin që mban secila këngë në album në katrorin anash titullit. Numrat duhen vendosur vetëm në titujt që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë (Të tjerat lërini bosh)
 •   Atentatorat (diss Otr)
 •   Banda B.u.t.u.e.s.i
 •   Everywere We Go
 •   Fati Jot
 •   Jau Bajm Jeten Batall
 •   Kacaki
 •   Krejt N'kom
 •   Ku Jeni Dhipa
 •   Revolucion
 •   Rrajt E Thella (diss O.t.r)
 •   Shkurt Hesapi
 •   Simbol Shqiptar
 •   Status

Shënime:
Ju lutemi të na tregoni ku keni arritur të gjeni informacion për këtë album.