Dërgo Një Tekst
  Dërgo Një Poezi
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #
  • teksteshqip.com
  • Dërgoni Një album


Ju lutemi të sigurohuni që informacionet që po dërgoni të jenë të sakta.
Albumi duhet të jetë i publikuar ndryshe nuk do të pranohet nga moderatorët tane.
Këngët e albumit që nuk janë në teksteshqip, na i shkruani tek "Shenimet" me numrat perkatës në album.

Faleminderit për kohën tuaj.

Titulli *:


Viti i publikimit: Studio e prodhimit:

Numrat duhen vendosur vetëm në këngët që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë Vendosni numrin që mban secila këngë në album. Numrat duhen vendosur vetëm në këngët që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë (Të tjerat lërini bosh)
  A Me Ke Thene Ti Vete?
  Asgjë Nuk Shkon
  Asnje Lule S'mbet Nga Vera
  Asnjehere
  Çmallem
  Bindem...
  Cauca E Tetovës
  Deri Ne Perjetesi
  Dikur...
  Ditet Pa Ty
  E Bukura Ime
  E Teprove
  Kjo Zemër Nuk Është Gur
  Kush Je Ti!
  Lutem
  Mbete Nje Kujtim
  Me Ty Dua Te Jem
  Mos Me Akuzo
  Ndjeva Mall
  Ndoshta Gabova
  Ndoshta Je Penduar
  Nuk Ta Fal
  Ora 12
  Se Ç'mu Desh
  Shkurt Dhe Shqip
  Shqiperi Nena Ime
  Te Betohem
  Te Deshiroj Me Mira Fate
  Te Kam Yll Bote
  Ti Largohesh (Jeta Ime)
  Ti Nuk Me Kupton
  Vargjet E Fundit
  Vetem Ti

Shënime:
Ju lutemi të na tregoni ku keni arritur të gjeni informacion për këtë album.

(Mund të lihet bosh)teksteshqip.com © 2007 - 2019