Më mbaj mend (për 1 muaj)

Hyrja është kryer me sukses!

Dërgo Një album nga Gerard Merdani


Ju lutemi të sigurohuni që informacionet që po dërgoni të jenë të sakta. Albumi duhet të jetë i publikuar, ndryshe nuk do të pranohet nga moderatorët tanë. Këngët e albumit që nuk janë në teksteshqip, na i shkruani tek "Shenimet" me numrat perkatës në album. Faleminderit për kohën tuaj.

Titulli *:


Viti i publikimit:
Studio/Produksioni:


Vendosni numrin që mban secila këngë në album në katrorin anash titullit. Numrat duhen vendosur vetëm në titujt që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë (Të tjerat lërini bosh)
 •   Doing Things Our Way
 •   Edhe Nje Here
 •   Emrin Tim
 •   Fjalet Me Mungojne
 •   Gjithe Melodite
 •   Kete Mengjes
 •   Mbetet Pas
 •   Ne Boten Tone
 •   Qyteti I Harruar
 •   Qyteti I Harruar (remix)
 •   Si Ti Nuk Gjej
 •   Sillesh Sillesh Rrotullon
 •   Ti Je Gjithcka

Shënime:
Ju lutemi të na tregoni ku keni arritur të gjeni informacion për këtë album.