Më mbaj mend (për 1 muaj)

Hyrja është kryer me sukses!

Dërgo Një album nga Edita Sopjani


Ju lutemi të sigurohuni që informacionet që po dërgoni të jenë të sakta. Albumi duhet të jetë i publikuar, ndryshe nuk do të pranohet nga moderatorët tanë. Këngët e albumit që nuk janë në teksteshqip, na i shkruani tek "Shenimet" me numrat perkatës në album. Faleminderit për kohën tuaj.

Titulli *:


Viti i publikimit:
Studio/Produksioni:


Vendosni numrin që mban secila këngë në album në katrorin anash titullit. Numrat duhen vendosur vetëm në titujt që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë (Të tjerat lërini bosh)
 •   Ama
 •   Bashke
 •   Dashni E Vjeter
 •   Dashuri E Ndaluar
 •   Dashuri Verore
 •   E Embel Rinia
 •   Eja Djalo
 •   Falma
 •   Femijet E Braktisur
 •   Fllad Veror
 •   Girls Like Me
 •   I'm Better
 •   Ike Ti
 •   Jam E Jotja
 •   Koleksioner
 •   Ku Po Dalim
 •   Lodrat
 •   Më Thuaj Drejt Në Sy
 •   Me Kujto
 •   Me Miliona
 •   Me Mua Nuk Ka Loje
 •   Me Tjetren Te Ndaj
 •   Mega Mix
 •   Merri Krejt
 •   Mistik
 •   Mua Nuk Ma Nin
 •   Nuk I Harrova
 •   Nuk Më Meriton
 •   Ora E Ndarjes
 •   Pa Gjume
 •   Pa Mu
 •   Per Ty Jetoj
 •   Plus Minus
 •   Potpuri (Gezuar 2020)
 •   Qapkëni
 •   Reagon
 •   S'ishte Hera E Pare
 •   Stil
 •   Te Adhuroj
 •   Ti Po Don
 •   Tjeter Kush

Shënime:
Ju lutemi të na tregoni ku keni arritur të gjeni informacion për këtë album.