Më mbaj mend (për 1 muaj)

Hyrja është kryer me sukses!

Dërgo Një album nga Bloodychuck


Ju lutemi të sigurohuni që informacionet që po dërgoni të jenë të sakta. Albumi duhet të jetë i publikuar, ndryshe nuk do të pranohet nga moderatorët tanë. Këngët e albumit që nuk janë në teksteshqip, na i shkruani tek "Shenimet" me numrat perkatës në album. Faleminderit për kohën tuaj.

Titulli *:


Viti i publikimit:
Studio/Produksioni:


Vendosni numrin që mban secila këngë në album në katrorin anash titullit. Numrat duhen vendosur vetëm në titujt që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë (Të tjerat lërini bosh)
 •   1 Hap Para Dreqit
 •   Alwayz Made It
 •   Bajat S'bohet (Remix)
 •   Big Spender
 •   Champ Muzik
 •   Dallimi
 •   Deathmurdermayhem
 •   G-Ko
 •   Gjiko Back
 •   H.p.k.
 •   Hith'er
 •   I Grew Up
 •   Interlude 1 (Trefish)
 •   Interlude 2 (Trefish)
 •   Interlude 3 (Trefish)
 •   Interlude 4 (Trefish)
 •   Intro (Armageddon)
 •   Intro (Trefish Greenzone)
 •   Intro (Trefish)
 •   Ja Dolëm
 •   Jarro Harro
 •   Kam Ca Shqipe
 •   Kom Problem
 •   Mos M'prek N'qytet
 •   Muzik T'asfalltit
 •   My Dawgs
 •   Outro (I Rise You Fall)
 •   Outro (Silent Guardian)
 •   Para Vaktit
 •   Prej Kahit Jom
 •   Put Yo Hands Up
 •   Say What You Want
 •   Sky High
 •   Start It Up
 •   Stick 2 The Script
 •   Trefish
 •   United Warriorz
 •   Untouchable 12
 •   Ur Killin Me
 •   Watch Out Now
 •   What Up
 •   Yes Sir
 •   Zombi

Shënime:
Ju lutemi të na tregoni ku keni arritur të gjeni informacion për këtë album.