Dërgo Një Tekst
  Dërgo Një Poezi
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #
  • teksteshqip.com
  • Dërgoni Një album


Ju lutemi të sigurohuni që informacionet që po dërgoni të jenë të sakta.
Albumi duhet të jetë i publikuar ndryshe nuk do të pranohet nga moderatorët tane.
Këngët e albumit që nuk janë në teksteshqip, na i shkruani tek "Shenimet" me numrat perkatës në album.

Faleminderit për kohën tuaj.

Titulli *:


Viti i publikimit: Studio e prodhimit:

Numrat duhen vendosur vetëm në këngët që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë Vendosni numrin që mban secila këngë në album. Numrat duhen vendosur vetëm në këngët që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë (Të tjerat lërini bosh)
  Balada E Gurit Murg
  Binak Kola I Shal's
  Dal Te Stani
  Dashni E Vjeter
  Dashnia E Kurbetit
  Dashuron Kush Din Me Fal
  Dukagjin Ku E Ke Doktorin
  Elegji Per Mark Nrethin
  Ka Shperthye Kenga Si Lule Molle
  Kenga Ime Ka VeÇ Ditelindje
  Kenge Kushtuar Ndue Prele Bjeshka
  Kenge Per Dede Ndue Lazrin
  Kenge Per Gjergj Zmalaj
  Kosove Trimja
  Kulla E Ali Shllakut
  Lutju Zotit
  Mall Per Nenen
  Mirse Keni Ardhe
  Moj Dashtni Zemra Po Thrret
  Njeriu Nifet N'dite Te Vshtire (Kushtuar Katrina Zef Qytetit)
  Nuk Ka Kun Si Vendet E Mia
  Per Vend Tem Nji Kang Me E Knu
  Rushe Rexha
  Toke Malsie
  Ty T'ka Syni Lot E Drit
  Vendi I Dashur
  Viset E Mia

Shënime:
Ju lutemi të na tregoni ku keni arritur të gjeni informacion për këtë album.

(Mund të lihet bosh)teksteshqip.com © 2007 - 2019