Më mbaj mend (për 1 muaj)

Hyrja është kryer me sukses!

Dërgo Një album nga Çartani


Ju lutemi të sigurohuni që informacionet që po dërgoni të jenë të sakta. Albumi duhet të jetë i publikuar, ndryshe nuk do të pranohet nga moderatorët tanë. Këngët e albumit që nuk janë në teksteshqip, na i shkruani tek "Shenimet" me numrat perkatës në album. Faleminderit për kohën tuaj.

Titulli *:


Viti i publikimit:
Studio/Produksioni:


Vendosni numrin që mban secila këngë në album në katrorin anash titullit. Numrat duhen vendosur vetëm në titujt që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë (Të tjerat lërini bosh)
 •   1 Sekond
 •   1 Si Ti
 •   1 Sms
 •   As Ti As Un
 •   As1 Fjal
 •   Callmedaddy
 •   Clique
 •   Dance With Diablo
 •   Dikur
 •   Friends
 •   Gang Bang
 •   Inati
 •   Leter Per Zotin...
 •   Ma Shum
 •   Mr Chill
 •   Narco's
 •   Obsesion
 •   Smooking Cubana
 •   Ti Ike
 •   Tropojant In Da House
 •   Vec 1 Moment

Shënime:
Ju lutemi të na tregoni ku keni arritur të gjeni informacion për këtë album.