Më mbaj mend (për 1 muaj)

Hyrja është kryer me sukses!

Dërgo Një album nga Taste 2


Ju lutemi të sigurohuni që informacionet që po dërgoni të jenë të sakta. Albumi duhet të jetë i publikuar, ndryshe nuk do të pranohet nga moderatorët tanë. Këngët e albumit që nuk janë në teksteshqip, na i shkruani tek "Shenimet" me numrat perkatës në album. Faleminderit për kohën tuaj.

Titulli *:


Viti i publikimit:
Studio/Produksioni:


Vendosni numrin që mban secila këngë në album në katrorin anash titullit. Numrat duhen vendosur vetëm në titujt që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë (Të tjerat lërini bosh)
 •   Badihavg
 •   Baresha
 •   Dikush
 •   Djemt E Abdullahit
 •   E Boj Per Art
 •   Humanimal
 •   Ilegal
 •   Mama Mia
 •   Mrapsht
 •   Na Jena
 •   Po Pritoj
 •   Shpirt O’ Ky
 •   Sulltan Rap-Ici
 •   Une Jom
 •   V
 •   Vet
 •   Vo

Shënime:
Ju lutemi të na tregoni ku keni arritur të gjeni informacion për këtë album.