Më mbaj mend (për 1 muaj)

Hyrja është kryer me sukses!

Dërgo Një album nga Baba Trodon


Ju lutemi të sigurohuni që informacionet që po dërgoni të jenë të sakta. Albumi duhet të jetë i publikuar, ndryshe nuk do të pranohet nga moderatorët tanë. Këngët e albumit që nuk janë në teksteshqip, na i shkruani tek "Shenimet" me numrat perkatës në album. Faleminderit për kohën tuaj.

Titulli *:


Viti i publikimit:
Studio/Produksioni:


Vendosni numrin që mban secila këngë në album në katrorin anash titullit. Numrat duhen vendosur vetëm në titujt që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë (Të tjerat lërini bosh)
 •   1 Jem
 •   14 Tetori
 •   A E Din
 •   Baba Din
 •   Bounce
 •   Diss Tuli-g
 •   Ditelindja Pa Ty
 •   Down Down
 •   Dridhe Loqka Jem
 •   Dridhet Veni
 •   Dul Lulija Te Bunari
 •   E Embel
 •   E Kom Femnen G-sta
 •   E Kom Nxon Tjetren
 •   Eci Gjon
 •   Extra 4 Arian Effectin
 •   Femen Gangsta
 •   Gurbeti
 •   Hajd Ruju
 •   I Vogel
 •   Ja Qesim Flaken
 •   Ju Shkeli (diss Hysen)
 •   Kalle Kalle
 •   Kallu Loqk
 •   Kombinim
 •   Kush Jena Na
 •   Loqka Vogel
 •   Maturantet
 •   Meine Blondine
 •   Mfal Nane
 •   Mir E Din
 •   Molla E Ndalume
 •   Mos U Tut
 •   N'shkoll
 •   N'shpirtin Tem
 •   Na Kem Hite (désolé Shqip)
 •   Oj Qik
 •   Oo Sa Pulen E Mir
 •   Pini Me Mu
 •   Prane Teje
 •   Prap Te Du
 •   Pse Me Le Vetmi
 •   Pse Na Le
 •   Pse Ti
 •   Qelu
 •   Qik E Lazdrume
 •   Qik Shtepiake
 •   S'di
 •   Shake That Sheat
 •   Shko Ti
 •   Ska Mat Fort
 •   Syn
 •   Ta Ha Loqken
 •   Ta Pshurri Frajerin
 •   Tallava
 •   Tash Un Po Vuj
 •   Te Dua Pergjithmon
 •   Ti Po Don Mu Shty
 •   Ti Shkove
 •   Une Te Du
 •   Veq Ty
 •   Zemer
 •   Zemer Ta Ha Loqken Ty
 •   Zemra

Shënime:
Ju lutemi të na tregoni ku keni arritur të gjeni informacion për këtë album.