Më mbaj mend (për 1 muaj)

Hyrja është kryer me sukses!


CORONAVIRUS NË SHQIPËRI DHE KOSOVË

Dërgo Një album nga Alba G


Ju lutemi të sigurohuni që informacionet që po dërgoni të jenë të sakta. Albumi duhet të jetë i publikuar, ndryshe nuk do të pranohet nga moderatorët tanë. Këngët e albumit që nuk janë në teksteshqip, na i shkruani tek "Shenimet" me numrat perkatës në album. Faleminderit për kohën tuaj.

Titulli *:


Viti i publikimit:
Studio/Produksioni:


Vendosni numrin që mban secila këngë në album në katrorin anash titullit. Numrat duhen vendosur vetëm në titujt që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë (Të tjerat lërini bosh)
 •   100 Vjet
 •   Afrohu Ma Ngat
 •   Bertit Ma Shum
 •   Deri Frymen E Fundit
 •   Deri Kur Ma
 •   Deri Kur Ma (Part2)
 •   Gabove
 •   Hajde Me Mu
 •   Hapi Syt
 •   Hot
 •   Intro
 •   Jam Jetim
 •   Ju Krejt E Dini
 •   Kush
 •   Me Mungon
 •   Monny Swagga
 •   N'club
 •   Nese Je Shqiptare
 •   New Exclusive Demo 2010
 •   Per Ty Zemer
 •   Po Du
 •   Qe Sje Si Un Nuk Kom Faj
 •   Qu Hajde Qohu

Shënime:
Ju lutemi të na tregoni ku keni arritur të gjeni informacion për këtë album.