Dërgo Një album nga Lek Plepi


Ju lutemi të sigurohuni që informacionet që po dërgoni të jenë të sakta. Albumi duhet të jetë i publikuar, ndryshe nuk do të pranohet nga moderatorët tanë. Këngët e albumit që nuk janë në teksteshqip, na i shkruani tek "Shenimet" me numrat perkatës në album. Faleminderit për kohën tuaj.

Titulli *:


Viti i publikimit:
Studio/Produksioni:


Vendosni numrin që mban secila këngë në album në katrorin anash titullit. Numrat duhen vendosur vetëm në titujt që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë (Të tjerat lërini bosh)
 •   Bab E Bir
 •   Diskoteka Vs Cocaina
 •   Freestyle (Diss Feros)
 •   Kanuni I Lek Plepit
 •   Keng Per Arjan Canin
 •   Kerkoj Fame
 •   Ku Jeni
 •   Kush Mohon Se Jam Shqiptar
 •   Leka I Vertete
 •   Mergimtari
 •   Plot 1 Shekull Pavarsi
 •   Pray For Albania
 •   Seen
 •   Syt E Tu
 •   Thank You Rita Ora
 •   Un Hip Hop Ti Cifteli
 •   Uragani

Shënime:
Ju lutemi të na tregoni ku keni arritur të gjeni informacion për këtë album.