Më mbaj mend (për 1 muaj)

Hyrja është kryer me sukses!

Dërgo Një album nga Hazbi Thera


Ju lutemi të sigurohuni që informacionet që po dërgoni të jenë të sakta. Albumi duhet të jetë i publikuar, ndryshe nuk do të pranohet nga moderatorët tanë. Këngët e albumit që nuk janë në teksteshqip, na i shkruani tek "Shenimet" me numrat perkatës në album. Faleminderit për kohën tuaj.

Titulli *:


Viti i publikimit:
Studio/Produksioni:


Vendosni numrin që mban secila këngë në album në katrorin anash titullit. Numrat duhen vendosur vetëm në titujt që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë (Të tjerat lërini bosh)
 •   A Rrihet Pa Qika Ne Klas
 •   Ah Lej Lej Lej
 •   Asnjehere
 •   Barcoleta
 •   Dashuria Si Biber
 •   Dasma
 •   Dot Kcej
 •   Hajredin Pasha
 •   Hik Qik Prej Mu
 •   Humor 1
 •   Interneti
 •   Kenga E Zagrebit
 •   Kur Ta Thash Fjalen
 •   Mahall E Njofshme
 •   Messi King (Barcelona)
 •   Ngoni Shok
 •   Partipolitike
 •   Prej Sabahit Deri N'drek
 •   Pse S'ma Jep (dashurin)
 •   Qik Qik Mori Qik
 •   Rrofte Pdsh-ja
 •   Sadije
 •   Tallava
 •   Urime Dhe Pershendetje
 •   Zgjedhje

Shënime:
Ju lutemi të na tregoni ku keni arritur të gjeni informacion për këtë album.