Dërgo Një Tekst
  Dërgo Një Poezi
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #
  • teksteshqip.com
  • Dërgoni Një album


Ju lutemi të sigurohuni që informacionet që po dërgoni të jenë të sakta.
Albumi duhet të jetë i publikuar ndryshe nuk do të pranohet nga moderatorët tane.
Këngët e albumit që nuk janë në teksteshqip, na i shkruani tek "Shenimet" me numrat perkatës në album.

Faleminderit për kohën tuaj.

Titulli *:


Viti i publikimit: Studio e prodhimit:

Numrat duhen vendosur vetëm në këngët që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë Vendosni numrin që mban secila këngë në album. Numrat duhen vendosur vetëm në këngët që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë (Të tjerat lërini bosh)
  Bir Pse Nuk Vjen
  Cifti Te Na Trashegohet
  Cigania
  Cte Besosh Tek Ti Moj Perndi
  Dallandyshe (Ku Ke Lindur)
  Dallget E Jetes
  Dashuroj Ciganen
  Dedikuar Denisit
  Eja Lule Qendro Prane
  Embelsira Ime
  Enderr E Rralle
  Hajde Sa Jam Gjalle
  Hakmarja
  I Semure Nga Dashuria
  Jam Betur Rende
  Jam Ndezur Si Vullkani
  Ku Linde Eshte Me Ngrohte
  Lindem Nene Edhe Njehere
  Lindi Nje Bilbil I Ri
  Martohu Sa Jam Gjalle
  Me Ngadale Moj Me Ngadale
  Me Ty Dua Te Vdes
  Mike Hidhmi Syte
  Mos Me Prit Nena Ime
  Ne Dasem Dua Saze
  Nena Ime Shqiperi
  Nuse Apo Mbretereshe
  Nuse Do Te Marr
  Nuse Hidhe Vallen
  Nuse Qeshe Nurin
  Nusja Jone Ne Valle
  Pashe Nje Enderr
  Per Ty Kam Mall
  Pikellimi Yne
  S'ke Sherim Or Djale
  Shqiperi Te Kam Nene
  Shqipetar
  Vajza Ty Te La
  Vajze Me Pretendime

Shënime:
Ju lutemi të na tregoni ku keni arritur të gjeni informacion për këtë album.

(Mund të lihet bosh)teksteshqip.com © 2007 - 2019