Dërgo Një Tekst
  Dërgo Një Poezi
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #
  • teksteshqip.com
  • Dërgoni Një album


Ju lutemi të sigurohuni që informacionet që po dërgoni të jenë të sakta.
Albumi duhet të jetë i publikuar ndryshe nuk do të pranohet nga moderatorët tane.
Këngët e albumit që nuk janë në teksteshqip, na i shkruani tek "Shenimet" me numrat perkatës në album.

Faleminderit për kohën tuaj.

Titulli *:


Viti i publikimit: Studio e prodhimit:

Numrat duhen vendosur vetëm në këngët që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë Vendosni numrin që mban secila këngë në album. Numrat duhen vendosur vetëm në këngët që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë (Të tjerat lërini bosh)
  007 (dr James Bond)
  1001111-vet.
  55555
  Afrim Roboti
  Agja Bastard
  Balerina
  Bebe
  Egjeli
  Engjeli
  Filmat Turqisht
  Havy Balles
  Intro
  Koha Per Hip-hop
  Krejt Bota E Don Veten
  Mashiat
  Mr. Problematiku
  N'undergraund
  NR
  Nr Force
  Pi Heineken
  Piph!!
  Prezentimi
  Qaq Feell
  Rapsenskixofrenparefren
  Raptishizem
  Rima Tima
  Romeo E Zhulieta
  S'ki S'kom S'kena
  So Rap
  Tezja
  Trantafili I Gjelbert
  Uje Tokesor
  Wauu

Shënime:
Ju lutemi të na tregoni ku keni arritur të gjeni informacion për këtë album.

(Mund të lihet bosh)teksteshqip.com © 2007 - 2019